2015. június 2., kedd

Narancsbőr! Eltűntethető? - válasz érdeklődő levélre

Melyikünk ne találkozott volna már a narancsbőr esetével.

A narancsbőr, más nevén a cellulit, a rossz vérkeringésből, a nyirokrendszer zavarából adódik. A szervezetünkben fel nem használt cukor, zsír formájában raktározódik el, mely sajnos nem tűnik el olyan gyorsan, mint ahogy kialakul. 

A szülést követően három év múlva kezdtem el megváltoztatni az egész életemet. A kisebbik gyermekem végre átaludta az éjszakákat és oviba járt. Így lett időm magamra is. Olvasd el, én hogy csináltam évről évre. Nekem 3 év kemény edzésbe és az étkezés terén is kitartásba került. 


A háttérben a rendszertelen táplálkozás és a mozgáshiány áll. 

Sokan fogyókúráznak és nem életmódváltással próbálják megoldani a túlsúly és cellulit problémát.
A fogyókúra - nevében is szerepel - kúraszerű, időszerű, pár hétig, talán hónapig tart. Az életmódváltás, pedig egy "örökre másként élek" folyamat!

A fogyókúra feladható, az életmódváltásból nem szállunk ki.

A narancsbőr eltűntethető, de legalábbi biztos, hogy enyhíthető egy életmódváltással. A táplálkozási szokásaink megváltoztatásával. Mozgáshiány életmódunkat is le kell cserélnünk aktívabbra.

A boltba megyünk és megvesszük az első anti-cellulit gélt, miközben nem is erre van a leginkább szükségünk. 

Ami nekünk most kell az két dolog:
Kitartás és akaraterő!




Hagyjuk el a koffeint, a cigarettát és az alkoholt.

Térjünk át a napi 5-6 alkalommal történő étkezésre, a napi 3-4 liter folyadék fogyasztására. A cukros és lisztes ételeket kerüljük. Fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt. Esetleg csináljunk egy pár napos lúgosító kúrát. 

Töltsünk hetente 4-5 órát mozgással, és heti egy alkalommal menjünk el infraszaunázni, esetleg, ha van rá lehetőségünk Hypoxi gépet is használjunk mozgásaink során.

Majd ezek után jöhet az anti-cellulit krém is, a masszázs módok, és tekercselések.

Ne feledd, ez nem múlik el pár hónap alatt. Amíg el nem éred a célod, addig nincsenek csalások, nincsenek mindennap diétás sütik! 
Hús, zöldség, víz csodákra képes!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...