Múltkor készítettem süteményt, aminek a széleit levágtam, hogy szép legyen a formája. A megmaradt széleket hagytam megszáradni, ha nincs időd megvárni, akkor a kész piskóta tésztát vágdos neked tetsző formákra és tedd be sütőpapíron a sütőbe, hogy száradjon. Nehogy ott felejtsd, ne égjen meg, csak száradjon meg!
A piskóta tésztához tiramisu ízű iso whey zero proteint használtam!
Piskóta két adaghoz:
1 tojás
10gr NoCarb rost sütőmix
15gr protein
1fél kk. sütőpor
10gr kókuszreszelék
20ml mandulatej (unsweetened)
A két adagnyi krémhez kevertem:
2 evőkanál light new lifestyle mascarpone
1 dl presszó kávé
1 tojás felverve
eritrit
A kis pohárba letettem a piskótákat, öntöttem rá a krémből, egy pici kakaópor, majd piskóta, krém és kakaópor.
A tejszínhab így készült: hagyományos habszifonba kókusztejszínt kell önteni és ugyanúgy, mint a normál tejszínhabot elkészíted, isteni finom! A tetejére fahéj.
Az értéket a tejszínhab nélkül írom meg:
Egy adag: 242kcal, fehérje 18gr, szénhidrát 4,5gr, zsír16,5gr
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése