2015. szeptember 8., kedd

Túl sok a súly!

Igen ám, de nem mindegy, hogy hol! A kezedben vagy a fenekeden, hasadon, karodon, hátadon....


Azt már mindenki tudja, hogy ha fogyni akarsz kardiózz, persze ez a legegyszerűbb, aztán meg lehet nézni, hogy mi lesz az eredmény. Igen, fárasztó volt, izzadtál, alig kaptál levegőt, és még unalmas is 40-70 percig kocogni, gyalogolni.

Azt ajánlom térj végre észhez! Hidd el, azok a csajok, akiknek kerek a popsijuk, nincs integető izmuk és nem vág be a melltartó a hátukon, azok kardióznak IS! Igen, a kemény súlyzós edzést követően még 20-30 percet, és nem is mindennap, csak inkább a kisebb izmok edzése után. Tehát a komplett lábedzés után, aki még tud kardiózni, az tutti nem edzett normálisan, 120%-on, csak úgy 60-70%-on. Aki egy hátedzés után még tud 40 percet gyalogolni, az megint nem edzett normálisan, csak úgy hébe-hóba.

Hidd el pasiknak is rohadt sokat kell tenni azért, hogy úgy nézzenek ki, ahogy te nem szeretnél. Iszonyú tisztán kajálnak és bazi sokat edzenek, biztos hallod a teremben, óriásiakat ordibálnak, mert ők 120%-on nyomják ki a súlyt. Amiről pedig nem tudsz, mert nem látod, arról már nem is beszélek.

Eközben te, nem támogatod a nagy súlyos edzéseket és inkább elmész kardiózni, mert az milyen királyság, és nem iszol proteint, mert attól fogsz nagyra nőni.

Pedig minél nagyobb súlyokat használsz, annál nagyobb kalóriafelhasználásod, ami még az edzés után is működik.
Minél több az izomtömeg a testeden, annál gyorsabb az anyagcseréd, és több a kalóriafelhasználásod.

Ja, és még mindig nem iszol proteint, mert az alacsony szénhidrátos kajálás tök elég? Csak akkor mégis miből van az energiád? Küzd a tested az életben maradásért? Hogy is van ez? A proteintől fogsz nagyra nőni? Ennyi baromságot! Mégis ezeket honnan szeditek?

Ha a protein és a 8kilóval vállból nyomás elég lenne ahhoz, hogy férfias karod legyen, akkor minden pasi baromi jól nézne ki! De nem így van! A protein szükséges ahhoz, hogy az edzést követően pótold az elhasznált üzemanyagot. És ez nem tömegnövelő, mert az teljesen más, abban van gyorsanfelszívódó szénhidrát is!

Én hogy csinálom? 
Hétfő - Láb edzés komplett, elöl-hátul-külső-belső-fenék nagy súlyokkal végig.
Kedd - váll edzés komplett, hasazás, kardió 20 perc
Szerda - hát edzés, farizom aerobic jellegű 2 gyakorlat
Csütörtök - bicepsz-tricepsz-váll + hasazás 20 perc kardióval
Péntek - Csak farizom, csak hasizom
Szombat - kardió
Vasáranp - semmi.

Mit eszem?
Minden edzés után tutti dupla protein és közben aminosavak pótlása.
Előtte 400kcal, utána 300-400kcal, aminek fele fehérje, azaz hús, a másik fele zöldség és rizs.
Reggelim kb. 400 kcal, ami zabpehely alapú
Uzsonnám és vacsorám kevesebb kalória, nagyrészt saláta, hal, zöldség, túró, protein és a NoCarb finomságok!
Szombaton azt eszem, amit akarok.

Ha szeretnéd, hogy neked is segítsek elérni a célt, akkor jelentkezz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...