2015. december 9., szerda

Csokimánia, bonbonok karácsonyra

Ezeket a csoki-csodákat kókuszzsírból, kakaóporból édesítőből és protein porból készítettem.


Szükséged lesz hozzá egy szilikon bon-bon készítő formára.


Kb. 30 db-hoz szükséges:


100-120gr kókuszzsír olvasztva, ezt a mennyiséget elosztod négy felé és ízesíted. csokimánia1


Mindegyikbe tegyél édesítőt, majd a következők szerint:


  • sötét barna: kakaópor 1 ek.

  • világos barna: tejcsokis proteinpor 1 ek.

  • halvány sárga: vaníliás proteinpor 1 ek.

  • fehér: ne rakj bele semmi mást az édesítőn kívül.

Tetszőleges sorrendben folyass egy keveset a formák aljába, majd tedd mélyhűtőbe 15-20 percre, ezután jöhet a következő réteg, majd így járj el végig.


A legvégén hagyd a hűtőben 30-40 percet és ki tudod pattingatni belőle és egy kis dobozban a normál hűtőszekrényben éli tovább életét, míg meg nem eszed mindet.


Variálhatod még úgy, hogy teszel bele mandulát, aszalt gyümölcsöket. Használhatsz aromákat, rumaromát, mandula aromát, kókuszt. Bármit, a fantáziádra van bízva.


Így lesz saját natúr szaloncukrod, ugyan csomagolás nélküli, de ennyit megér.



Csokimánia, bonbonok karácsonyra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...