Ezeket a csoki-csodákat kókuszzsírból, kakaóporból édesítőből és protein porból készítettem.
Szükséged lesz hozzá egy szilikon bon-bon készítő formára.
Kb. 30 db-hoz szükséges:
100-120gr kókuszzsír olvasztva, ezt a mennyiséget elosztod négy felé és ízesíted.
Mindegyikbe tegyél édesítőt, majd a következők szerint:
- sötét barna: kakaópor 1 ek.
- világos barna: tejcsokis proteinpor 1 ek.
- halvány sárga: vaníliás proteinpor 1 ek.
- fehér: ne rakj bele semmi mást az édesítőn kívül.
Tetszőleges sorrendben folyass egy keveset a formák aljába, majd tedd mélyhűtőbe 15-20 percre, ezután jöhet a következő réteg, majd így járj el végig.
A legvégén hagyd a hűtőben 30-40 percet és ki tudod pattingatni belőle és egy kis dobozban a normál hűtőszekrényben éli tovább életét, míg meg nem eszed mindet.
Variálhatod még úgy, hogy teszel bele mandulát, aszalt gyümölcsöket. Használhatsz aromákat, rumaromát, mandula aromát, kókuszt. Bármit, a fantáziádra van bízva.
Így lesz saját natúr szaloncukrod, ugyan csomagolás nélküli, de ennyit megér.
Csokimánia, bonbonok karácsonyra
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése