2016. január 18., hétfő

NoCarb Noodle penne

Ez a cég mindig újabb és újabb dolgokkal rukkol elő. Nem rég jött az 1,3CH tészta, a sütőmix, aztán a puding, most meg már az új tésztaformákon kísérleteznek. Így kell ezt csinálni!


Kaptam tesztelésre három új formát, ezek közül ma a pennét vettem elő vacsorához.


Penna arrabiata :) ez így szuper jól hangzik.


Igen!


NoCarb PenneA fiúk mindig vevők a bolognaira, nálam az arrabiata totál leegyszerűsítve bolognai chillivel. Hát így nem volt bonyolult az elkészítés. De most beszéljünk az élményről!


A tészta, szuper! Nem hosszú, nem rövid, nem széles, nem keskeny, egyszóval a külsejét és formáját tekintve teljesen olyan, mint egy penne. Hegyes is, rombusz is. Nem is gondolnám, hogy egy ilyen érdekes alapanyagból ki lehet hozni formákat is. De igen!


Az ízét tekintve, pedig hozza a szokott NoCarb Noodle ízeket, amilyen az 1,3CH, ez pont ugyanolyan. A tészta ízét te alakítod, te találod ki, minden a szószokon, az elkészítésen, és a kreativitásodon múlik.  Itt egy régebbi bejegyzésem az 1,3CH tésztákról.


 



NoCarb Noodle penne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...