A palacsinta az az étel, amiből sosem elég! Nekem legalábbis nem. Ha tehetném minden étkezésre azt ennék. De miért is ne?
Nézzük!
Reggelire ehetek: zabos, banános protein palacsintát.
- 30gr zabpehely áztatva vízbe előző este
- 1 tojás
- 1 tk utifűmaghéj
- 1 ek szőlőmagolaj vagy olvasztott kókuszzsír
- 30gr protein
- késhegynyi szódabikarbóna
kézimixerrel összeturmixolva, picit higítjuk még bubis vízzel és tádámmm, mehet a serpenyőbe. Egy szuper nagy vastag palacsinta lesz belőle.
Ebbe beleszeleteltem egy fél banánt és zero syruppal öntöttem le.
Amerikai palacsinta tízóraira:
- 1 banán
- 3 tojásfehérje
- 1 ek utifűmaghéj
Az egészet összeturmixolod és kisütöd
Ebédre palacsinta: Rizslisztből darálthúsos raguval töltve.
- 15 dkg rizsliszt
- 1 pici szódabikarbóna
- 1 tojás
- 1 dl szóda
- 1 tk kókuszolaj
Uzsonnára kakaocsinta (Takács Timitől):
- 1 tk eritrit
- 1 tk kókuszreszelék
- 1 tk kakaópor
- 1 tk Cocomas kókuszkrém
- 1 tk víz
Vacsira nulla ch-s palacsinta túróval:
NoCarb sütőmix nulla szénhidrátos palacsintája.
- 10gr NoCarb sütőmix
- 10gr szőlőmagolaj
- 2 tojás
- 150ml bubis víz
- só, édesítő
Töltelék 100gr túró 1 tk cocomas-szal kikeverve és pici stevia.
Palacsinta még mindig
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése