2016. november 21., hétfő

Low fat, light - mítosz
Mítosz: A zsírszegény termékek fogyasztanak!
Az egyes termékeknél ne csak a zsírtartalmat figyeld, mert fontos a többi benne lévő tápanyag mennyisége is! Lehet, hogy zsírszegény de kétszer annyi cukrot tartalmaz, mit a nem zsírszegény változat.


light-fat-free-foods

Nem elég, ha rá van írva néhány varázs-szó: light, lowfat, lowcarb, diet… ezek azért nem azt jelentik, hogy azonnal a kosárba vele és ehetjük korlátlanul.light-lowfat

Szeretnél egy jó csapat tagja lenni, ahol már sokan nyakig benne vannak a mi az, amit ehetünk és mi az, amit nem ehetünk témában? Akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon: ITTSzeretnél cukormentes, laktózmentes, zsírmentes tejsavó fehérjét inni desszert helyett? Ehhez szeretnél 15% kedvezményt is? Akkor KLIKK , vásárlásodnál pedig használd a MOZDULJANYU kuponkódot!


Találkozhatnánk, mert rengeteg kérdésed van? Elhiszem! ITT találod aktuális programjaimat, ahol személyesen is tudunk beszélgetni!
Low fat, light - mítosz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...