2016. november 15., kedd

Megállt a fogyás!

Megállt a fogyás?


Ahogy fogysz, egyre kevesebb kalóriát igényel a szervezeted. Az étrended már nem igazodik a testedhez. Változtatni kell az étrendeden és a mozgásodon is.


Mindenképpen figyelj oda az alábbi tényezőkre:


Számítanak a kalóriák!599170-oct31_proteinshakes

Sokan azt mondják, ez nem igaz, szerintem meg igen is igaz! Ha túl kevés, akkor tartalékolni fogsz, ha túl sok, akkor pedig raktározni. Ki kell, számolni, erről már írtam korábban, nem is egy, hanem több bejegyzésben. (használd a keresőt!) Az persze igaz, hogy többet kell elhasználnod, mint amennyit beviszel. Azaz mi kell ehhez? MOZGÁS!



Fokozatos kalóriacsökkentés!

Ne alkalmazd a női magazinokban javasolt pár napig tartó diétákat, mert nem azt éred el vele, amit szeretnél. Te azért vagy itt, mert hosszútávon szeretnél csinos lenni, nem pedig csak holnapután. Jövőhéten és a jövő nyáron is. Ehhez meg kell tartani azt a formát, amit elértél. Éhezéssel nem fog sikerülni. Az alapkalória szükségleted alá ne menj, azaz ez általában egy nőnél 1200 kcal, minimum!!! Ennél semmiképpen ne egyél kevesebbet.


phototasticcollage-2015-05-29-14-17-29Fotózz!

Fotózd le magad ma elölről, oldalról, hátulról, majd mentsd el a képet a mai dátummal. Fotózz egy hónap múlva újra, ugyanott, ugyanakkor, ugyanabban a ruhában. Látnod kell a változást! Ha nem látod, változtass!


Ne egyél félre!

Ma megérdemled, aztán egy hétig kell gürizned, hogy újra leadd azt a beevett plusz pár ezer kalóriát! Nem is gondolnád, hogy melyik étel hány kalória, mennyi szénhidrát és zsír. Írni kell a kalóriabázisba, hogy tisztában legyél vele! KalóriaBázis http://www.kaloriabazis.hu


Elérted, de ezt meg is kell tartani!

Mi a nehezebb, elérni, vagy megtartani? Megtartani! Ez biztos! Most azt hiszed minden csudajó falatot megérdemelsz, nem így van! Figyel oda továbbra és kontrolláld magad! Mérlegelj, és nézz tükörbe!


Turbózd fel az edzést! Fokozd az intenzitást, vagy told meg még 15 perccel! Ehhez itt van egy videó és még egy, melyek jól felpörgetik az anyagcserédet!



 


Tabata reggeli torna a kertben


 



Változtass az edzésterveden! Kezdj el súlyzót is használni az edzéseiden, ne csak egy féle edzést végezz, legyen változatos!


Csatlakozz hozzánk zárt Facebook csoportunkba.


Nézz videókat a youtube csatornámon.


Olvass életmódhoz kapcsolódó cikkeket.




Megállt a fogyás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...