2017. április 30., vasárnap

Zabmentes zabkása, a legjobb zsírfaló reggeli

A hamis zabmentes zabkása olyan összetevőket tartalmaz, melyek külön-külön is segítik fogyásodat, hát még együtt! Nézzük miből készítettem:


Dió: A diófélékből egy kis mennyiséget is elég elrágcsálni ahhoz, hogy jóllakjunk, energiatartalmuk pedig, a szakértők szerint, valószínűleg a bennük található fehérjék megemésztésére fordítódik. Sőt, angol kutatók azt is kimutatták, hogy a fehérjedúsdió élelmiszerek egy olyan hormon termelődését serkentik, amely bizonyítottan csökkenti az ember éhségérzetét.  Mivel a diófélékben sok az egészséges zsírsav, egész nyugodtan csillapíthatjuk velük éhségünket, hiszen nem emelik a koleszterin és más vérzsírok szintjét. Ráadásul kiváló élelmirost-források is, és temérdek tápanyag van bennük, többek között például E-vitamin, magnézium, folsav és réz. Nem véletlen, hogy azon nők körében, akik hetente majdnem minden nap megesznek egy kevés (körülbelül 30g) olajos magvat, 35 százalékkal ritkábban fordul elő szívroham.


Kókusz: A kókusz rengeteg közepes láncú trigliceridet tartalmaz, amelyek akár 30 százalékkal növelhetik a máj anyagcseréjének sebességét. A telítettségérzetet is hosszú ideig fenntartja, így megakadályozza, hogy egészségtelenül nassoljunk. A kókuszolaj a pajzsmirigy működését is segíti. A kókuszolaj, a kókusztej, a kókuszliszt és a kókuszreszelék is tartalmazza ezeket a fontos zsírokat.kókusz


MCT olaj: Az MCT (medium-chain-triglycerides) olajat azért hallod egyre több helyen, mert energiaként használja fel a szervezeted. A zsírszöveteid mennyiségét egyáltalán nem képesek növelni, bármennyit is fogyasztasz belőlük. Nem haladnak át a májad anyagcsere folyamatain, ezért nagyon gyorsan a szervezeted rendelkezésére állnak, mellyel így jobb fizikai teljesítményt tudsz elérni. Az MCT fogyasztásakor nyilvánvalóan kalóriákat juttatsz a testedbe. A jó hír azonban az, hogy több kalóriát égetsz el a megnövekedett fizikai aktivitásoddal és a felpörgetett anyagcseréddel, mint MCT nélkül.


Protein: A tiszta fehérjék fogyasztásától nem fogsz meghízni, mert a szervezeted sokoldalúan fel tudja használni őket. Szöveteket, izomzatot épít belőle, sokkal fontosabb, mint a szénhidrát és zsír, ő az egyik alapvető tápanyag, amire szükséged van.  A fehérjéket a tested nem raktározza, ezzel szemben folyamatosan lebontja, majd újakkal helyettesíti őket, ez indokolja, hogy fehérjéből rendszeres napi utánpótlásra van szükséged.


+1 NoCarb Daramix, a fontos ROST: NoCarb DaraMix, a tökéletes helyettesítője a hagyományos búzadarának – mindezt a már jól megszokott kiváló minőségben és szénhidrátmentesen! Semleges íze, szemcsés állagaWP_20170501_07_57_46_Pro garantálja, hogy a belőle készülő ételek megtévesztően hasonlítanak a hagyományos búzadarából készültekre!


Hozzávalók:


Ez egy adag, mely 6g CH-t tartalmaz, 40g zsírt és 22g fehérjét. Kiadós! Délig nem leszel éhes, nem leszel fáradt és már több, mint 400 kcal-t elfogyasztottál!


Ez a reggeli gluténmentes, cukormentes, szinte szénhidrátmentes, ellenben magas zsírtartalmú. Ezt hívják paleo, ketogén vagy pegán diétának. Természetesen, ha valaki valamilyen alapbetegségben vagy allergiában szenved, az étrendi változtatások előtt feltétlenül beszélnie kell orvosával vagy dietetikusával.


 


Szeretnéd, hogy segítsek? Online vagy személyes személyre szabott étrend és életmódtanácsadás!


A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!

 A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!

A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!

A Fittmarket-Shopba kérlek itt regisztrálj, nézz körül és vásárolj kedvedre NoCarb termékeket, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, paleo élelmiszereket!

 



Zabmentes zabkása, a legjobb zsírfaló reggeli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...