2014. május 11., vasárnap

Fitbalance az én szememmel

Akkor jöjjön egy laza összefoglaló nagyrészt képekben.

Megérkezés sikeresen, nem ázott verébként, hanem frissen, fitten, Nikivel, aki nagyon jól érezte magát.

Regisztráció Bio Tech USA ajándékokért, majd EISBERG poló átvétele a Kangoohoz.
Sorban állás kangoo cipőért. Összefutás Timivel, aki nagyon örült, hogy lát és ez igazán jól esett.

 PEAK tonic crisp szelet
Itt kiderült, hogy kicsit csúszik a program, tehát még van fél óra a cipők osztásáig. Gyors körbejárás. Az IFBB Testépítő kupánál rápillantottunk a fiúk kockahasára, majd tovább sétáltunk a Peak Fagyi irányába. A kangoo előtti étkezésként egy energia szelet mellett döntöttünk, ami ronda és finom volt. Emlékeztek még a chocito csokira? Ezer éve volt, a ronda és finom volt a szlogenje. Na, ez ahhoz hasonlított. 
 

Majd visszasétáltunk a cipőinkért, és Katus Attila órájának végéig lazán pattogtunk a cipőnkben. Itt csináltunk egy két fotót, még száraz ruhában, ugyanis az óra végén komplett ruhacserét kellett véghez vinnem. Igen, most is sikerült több liter folyadékot kiizzadnom.
 Az óra ismét szuper hangulatban zajlott, itt találtok néhány videót:

Azt gondolom, a videók sajnos nem adják át az ottani hangulatot, de azért érezhető és hallható a cipők pattogása a talajon. Ott ez valami fergeteges volt!

A mozgás után cipőket visszaadva némi élelmiszer után néztünk. Már ebéd idő volt, így az UPDATE Pékség irányába küzdöttük magunkat. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy - ahol ételt is kínáltak, akár ingyen! - sehol senki nem volt egy standnál sem, csak az Update Pékségnél álltak sorba az emberek!
Minő véletlen?! Valóban ennyire ízetlen és ehetetlen az update kaja?! Szóval kértünk egy-egy pizza szeletet (400Ft/szelet), útközben a WIWA vitaminvízből elemeltünk egyet, és az Eisberg standnál kértünk egy salátát (ingyenes). Leültünk és nyugodtan megebédeltünk. A pizza finom volt, sőt mi több, jó pár hónapja nem ettem ilyen ételt és kifejezetten jól esett, mennyiségét tekintve pedig tele voltam, mire meg ettem. 
Ezután kiváltottuk a Bio Tech USA ajándékcsomagunkat, ami egy ultra loss shake, egy Go Protein szelet, egy nestlé fitness szelet és egy halom szórólap, újság volt. Újra rápillantottunk a fiúk kockahasára és tovább sétáltunk.
Ebéd utáni desszertként az isteni finom Peak fehérje fagyit kóstoltuk meg tejszínes süti ízben. 


Szuper jó funkcionális köredzésre alkalmas berendezéseket láttunk:

CLOCK
 
HEXAGON

 Rengeteg egészséges, cukor, liszt, gluténmentes termékeket árusító cég volt kint, többek között az alábbi stand, ahol csupa-csupa édességet kínáltak. Olyan volt, mint a búcsúban a törökmézes stand. A bajom ezzel annyi volt, hogy az eladó hölgy nem volt elég hiteles, nézd csak:




Mivel itt a Fitbalance étrendet 20% kedvezménnyel lehetett megrendelni a 21. hétre, így azt is megtettem.

Útközben ruhát is vásároltunk a Frenetic standnál. Én egy szuper rövid rövidnacit (kirázólag kutyasétáltatáshoz és nem fitnesztermi guggolások bemutatására!) és egy csini felsőt vettem.
 
Végre 2 óra után elkezdődtek a színpadon a női modellek versenyei is. Óriási tolongás volt, kicsi a hely még mindig a nézőtérnek. Hiába nagy ez az Aréna, valahogy a testépítő versenyhez sem tavaly, sem idén nem sikerült elég tered adni. A nézőtér ezen a részen szűkös. Mindenki látni szeretné őket, de az a néhány szék, amit ilyenkor ki van helyezve, szinte egyenlő a nullával. Egyre nő ennek a sportágnak a rajongó tábora ez itt egyértelműen látszik.

Végül nagyon kíváncsi lettem a teljes testösszetételemre, mivel az edzőteremben lévő mérleg már többször mért más-más eredményt, pénteken egy power plate szalonban megdöbbentő eredményt kaptam egy testzsír százalék mérésnél. Az eszközt üzemeltetők azt mondják, hogy ez az eredmény olyannyira a valóságot mutatja, hogy akár orvosi vizsgálatnál is hiteles lehet. 

inbody-720



 Az eredményeimmel elégedett voltam, végre!
testtömegem: 62,4kg (50,4-68,1kg)
izomtömegem: 28,6kg (22,6-27,6kg)
testzsírtömegem: 11,2kg (11,9-19,0kg)
teljes testvíz: 37,5 kg (38,5-49,2kg)
zsírmentes tömegem: 51,2kg (38,5-49,2kg)
BMI:22,6%  RBF (testzsír) 17,9% 


 Haza indulás előtt még az Update standnál szerettem volna vacsorát vinni az otthoniaknak, de itt megint olyan sokan voltak, hogy inkább hazafelé megálltam a Pólus Update Pékségnél kakaócsigáért.
Még hogy nem megy az Update?!

 Összességében, nagyon jól éreztem magam, 
és jövőre is ott a helyem!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...