2014. május 9., péntek

Norbi pizzája

Tegnap egy cikk jelent meg a Velveten, mely szerint csapnivaló Schobert Norbi gyorskajája.
Ezt szeretném megcáfolni egy kicsit, vagy hogy is mondjam, talán más szemmel nézni.

Most már lehet pizzát, hamburgert és hot-dogot is kapni a nagyobb Norbi Update Pékségekben, elsők között a budapesti Bajcsy Zsilinszky úti pékségben, továbbá a vasárnapi Fitbalance-on is lehet majd kóstolni.

Higgyétek el, hogy azok a diétázók, akik hetek óta nem kaptak normális ízeket, azoknak ezek ízletes és illatos ételek.

A tesztelők, néhány képen látszanak is, minden bizonnyal nem kígyóuborkán, jégsalátán és natúr csirkemellen élnek hetek óta. Hozzászoktak a hagyományos pizzériák, hamburgeresek ízeihez.

Az elmúlt 3 évben 20 kilótól szabadultam meg, első lépésként olvastam el Norbi könyvét, ami megértetett velem sok mindent. Mindennap az update ebédet rendeltem házhoz, és betartottam a kódok szerinti étkezést. Bevált, nincs kamu, nincs zsírleszívás, nincs retusálás.


Valóban drágább, mint a normál pizza. DE
- ne vedd meg az összes "piszok"ételt csak a tiszta kajákra költs!
- ne vegyél cukros üdítőt, szörpöt, chipszet, csokit, jégkrémet!
- tarts mértéket! Lehet az adott étel "1"-es kódú, mint pl. az Update Pizza 1700 Ft-ért, de azt ne edd meg egyedül egy étkezés alkalmával. Egyél belőle egy szeletet, na jó, maximum kettőt és a másik kettőt két kisebb étkezésre még megeheted.

Ott a kakaós csiga, ami számomra mennyei eledel, édesség és csupán 8g szénhidrátot tartalmaz. Ára, ha fagyasztva veszed 1300Ft/5db, tehát 260 Ft. Egy jobb pékségben is ennyiért kapsz kakaós csigát, ami tízszer ennyi szénhidrátot tartalmaz. Az egy darab kakaós csigáddal konkrétan eljátszottad az egész napra szóló bevihető szénhidrát mennyiséged nagy részét. Akkor hogy fogsz ma még 5 alkalommal jóllakni?

Akik hozzám járnak edzeni sokszor azt kérdezik a diéta kapcsán, hogy és nem unalmas mindig salátát és csirkemellet enni? De igen, az, és nagyon vágyódik az ember más ízek után is, ezért a salátát meg kell variálni, és ízeket kell belecsempészni. Azonban, ha már elérted az "álomalakot" és már csak a megtartásra koncentrálsz, életmódot váltottál, nem fogsz újra fehér lisztből készült pizzát enni, amin cukros a pizzaszósz, akkor néha-néha becsúszik egy Update Pizza (eddig csak rendelni tudtuk,) vagy egy Update Manhattan-burger. Ezek is nagyon finomak tudnak lenni.

Próbáld ki, hogy 5-6 hétig követed az alábbi étrendet, nem csalhatsz bele, majd megkóstolsz egy Update Pizzát vagy kakaóscsigát, vagy hamburgert, vagy virslis croissant, vagy a túrós barackos papucsot... Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményetek utána az ízekről.

Az 5-6 hétre ajánlott diétás étrended minden napra:

Reggeli 7.00: 3 tojásfehérje főzve, vagy sütve, 1 szelet pirított pro body kenyérrel, kávé, tea, cukor és méz nélkül, steviával édesítve
Tízórai: 10.00: fél kígyó uborka, 1 doboz natúr joghurt
Ebéd 13:00: 10dkg (nyersen mért) csirkemell natúr kisütve, párolt brokkoli, v. spárga, v. kelbimbó, v. spenót, 3 dkg tolle light trapista reszelve
Uzsonna 16:00: 10dkg cottage cheese 25gr magkeverékkel (napraforgó, fenyőmag, tökmag)
Vacsora 19.00: jégsaláta, 10dkg natúr csirkemell, fél doboz natúr joghurt
Lefekvés előtt 22.00: 10dkg sovány túró fél doboz joghurttal

Mindenkinek jó étvágyat! Ha ehhez az egyhangú diétához nem is lesz meg, de a Update pizzához és kakaós csigához annál inkább!

Én már nagyon várom a vasárnapi ebédemet, ami egy Update Pizza lesz a barátnőmmel elfelezve a Fitbalance-on, majd egy finom update süti.
(mellékesen jegyzem meg, hogy uzsira pedig 
Peak fagyit fogunk enni, csak fehérjéből és 0 szénhidrát tartalommal)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...