Jöjjenek a palacsinta variációk, hogy lelki ismeret furdalás nélkül ehess a családdal te is ezen az esős napon.

5 tojásfehérje
2dl szódavíz
50gr vaníliás (vagy valamilyen édes) protein por
Az egészet elkevered és jó fajta serpenyőn kisütögeted.
A serpenyő ne legyen túl forró, közepesen vagy alacson hőfokon kell tartani, fél merőkanálnyit kell a serpenyő közepére tenni és hagyni, hogy megsüljön, amikor már majdnem megsült az innenső fele is, akkor megfordítod óvatosan és picit a másik oldalt is megsütöd. Lassan készül, nem éri meg kapkodni. Amerikai palacsinta jellegű lesz a végeredmény.
Krém:
Mascarpone Aldis zsírszegény + ertritol kikeverni
Epreket felszeletelni
Goffri, ha többre vágysz

4 tojás fehérje felverve
30gr vaníliás protein
1ek zero cukor (eritrit)
1kk sütőpor v. szódabikarbóna
30gr zabpehely darálva
kb. 1,5dl víz
kb. 0,5dl kókuszolaj
4 db lesz belőle. 1db kb. 130 kcal, fehérje: 10gr, szénhidrát 6gr, zsír 7gr.
Tetejére túrókrém vagy házi lekvár illik.
Full protein csokis rakott palacsinta
Recept:
250gr túró
2 egész tojás és 2 tojás fehérje
1dl víz
pici szódabikarbóna
2 adag (60gr) protein por (enyém vaníliás és capuccino 1-1 adag)
egy jó turmixolás, teljesen krémszerűvé kevertem, majd jöhet a profi palacsinta sütő.
Alacsony hőfokon pici kókuszolajon egy kisebb merőkanálnyit kisütsz, nem kell elteríteni, mint a hagyományos palacsintát, csak odaöntöd a krémet és amennyit szét folyik, annyit hagyod, majd amikor már megfordítható, akkor szépen ügyesen átfordítod, vagy egy másik szuper palacsintasütőbe átborítod és ott sütöd tovább, aztán a tányér.
Krém: csokis protein por pici vízzel krémszerűvé kikeverve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése