2015. június 17., szerda

Ha mindent megteszel sikerülni fog

Egy újabb sikertörténet:

Marcsi, aki tavaly is igazán csinos volt, azért keresett meg, hogy segítsek neki formálódni. Kilóban nem tudtuk meghatározni, hogy mennyi a felesleg, de azt tudtuk, hogy ez így neki nem elég!

Azóta eltelt 15 hónap és kilóban 6 kilótól szabadultunk meg. Azonban a mai nadrág mindent elárul a kitartásáról!



Marcsi egy elfoglalt tánctanár, aki a reggeli rituálékat követően elvégezve edzésre jön a fitnesz terembe hetente 4 alkalommal. Onnan rohan ebédelni, vásárolni és egész délután táncórákat tart. Este későn ér haza, de mindennap egy kis hűtőtáskában hozza magával az étkezéseit. A kalóriabázisban tervezi már-már rutinszerűen az étkezéseit. Néha - néha ha én is belenézek és látom, hogy milyen ügyesen csinálja, miket eszik és lelkesen bólogatok, meg vagyok elégedve vele. 

Étkezését a hullám diéta szerint csinálja, amit nagyon szeret és midennapra előre tervezi.

Egy bűne van, hogy szombatonként nem tud ellenállni a csábításnak és akkor bizony néhány pogácsa, pizza szelet lecsúszik... Sebaj, mostmár erre is ráállt, és jól reagál a szervezete. Nem hízik, nem áll a súlya, szépen alakul és a hétvégi félreevések még az anyagcseréjének is jót tesznek.

Marcsitól kaptam a cikk megjelenése után:

Drága Saci! 
Nélküled nem sikerülhetett volna! Te tartod bennem a lelket minden nap, és nem csupán a szavaiddal... Példamutató kitartásod, elszántságod adja szavaidnak a legnagyobb hitelességet. Sajnos már soha nem szabadulsz tőlem. Köszönöm, hogy vagy nekem!


Előző bejegyzésemet vele kapcsolatban itt olvashatod el.

Gratulálok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...