2015. július 10., péntek

Összefogás Lauráért!

Július 4-én a szadai VIDfit Sportcentrum és a Black & Gold Angels Kick-box K1 Sportegyesület összefogásával került megrendezésre egy olyan sportnap, melyen egy beteg kislány Diósi Laura megsegítésére gyűjtöttek adományokat.


A sportnapról készült rövid videót itt találjátok. 


40 fokos hőségben sokan jöttünk össze, és együtt mozogtunk, jól éreztük magunkat! Laura is végig mosolyogva viselte el a hőséget. A sportnap alkalmával 400.000 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk.

Ezen a rendezvényen tettem egy ígéretet a kislány szüleinek, még pedig azt, hogy itt a Mozdulj Anyu blogban írok néhány sort Lauáról, bízva abban, hogy az anyai szeretet és együttérzés további segítségre buzdítja az olvasóimat. Ezt a támogató tábort szeretném növelni! Remélem velem és velük vagytok, és tudtok segíteni. 

Ági, a kislány anyukája ezeket a sorokat írta nekem: 

"Laura a 28-29. héten született koraszülöttként. Szülés közben súlyos oxigén hiány lépett fel, ami sajnos súlyos agykárosodást okozott, ez a beszédjében, és mozgásában jelentkezik. Önállóan semmit nem tud, sajnos még ülni sem. Etetni, itatni, öltöztetni, wc-re vinni, fürdetni kell, tehát 24 órás állandó felügyeletet igényel, ami eléggé megterhelő. 

Laura és én

A Mozgásjavító Általános Iskolába jár, most lesz 8. osztályos.Mivel a keze sem jó, így ceruzafogást sem tud, de egy ujjal laptopon ír. Nagyon ügyes. Eléggé kimerítő mind anyagilag, mind fizikailag naponta kétszer Pestre járni. 

Jelenleg egy olyan gépkocsira gyűjt a család, mely megkönnyíti Laura szállítását, ugyanis kerekesszékben közlekedik.

Édesapja létehozott egy alapítványt,  hogy ennek segítsével megkönnyítsük Laura mindennapjait. A tavalyi évben tudtak egy laptopot venni Laurának, amin megtanult már egy ujjal írni."
Laura húgával és édesanyjával


Kérlek Titeket, hogy aki tud segítsen ezen a családon, ezen a kislányon. Akár anyagilag, akár egy megosztással, bízva abban, hogy eljut ez a segítség kérés olyanokhoz, akik tudják támogatni őket. 

Az alapítvány facebook oldala itt található! 

Az alapítvány adatai:
2100 Gödöllő Ady E. Sétány 44/I

Adószám: 18336353-1-13 
Pénzforgalmi jelzőszám: 10918001-00000120-08900011
Unicredit bankFogd meg te is Laura kezét!

Szeretettel ölelek minden együttérző, segítő édesanyát! 

Köszönettel Laura anyukája: 
Ági

A legjobb képek slideshow from Love & Photo 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...