A ma használt tészta: Angyalhaj CH1,3
Ugyanazt az elvet követtem, mint tegnap, mely szerint:
1. turmixolni
2. forró vízben pár csepp citromlével áztatni
3. forró vízben pár csepp citromlével áztatni és megsütni
Az első verzióból csináltam a NoCarb tejbegrízt, amihez ha rizsszemet használom, akkor még turmixolás sem kell, mert azzal a legfinomabb. A receptet korábban már megosztottam itt.
A második verzióra darált diót tettem és a karamellás zéró szirupot, amit köszönök Szandikámnak, aki haza látogatott Angliából és nem feledkezett meg édesszájú ex-edzőjéről sem. Köszönöm!
A harmadiknál pedig stíriai metéltet készítettem, túróval, tojással, proteinnel kevertem össze, sütöttem fél órát, majd a tojásfehérje habot tetejére téve, vissza a sütőbe barnulásig és kész.
Az eredmény:
Nálam mindhárom az első helyen végzett!
Csináld meg te is a tesztet, és írj véleményt a tésztáról! Ajándékcsomagot nyerhetsz 10.000 Ft értékben, mindenképpen jól jön majd a karácsonyi sütés-főzésnél neked is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése