Úgy voltam a citromos keksz után, hogy miért is ne tudnék fahéjas kekszet csinálni, sőt legyen kávés fahéjas, sőt legyen cini-minis is ugyanebből a tésztából.
Hát így készült el ez.
Hozzávalók:
30gr
sütőmix NoCarb
2ek.
kókuszolaj
1
közepes tojás
pici
sütőpor
3 ek.
víz
vanília
aroma
eritrit
A
tojásokat egy kézi habverő segítségével egyneműre keverjük a vízzel és a
kókuszolajjal. Hozzáadjuk a fűszereket, a vizet, a kávét, az édesítőt és a
sütőmixet, majd kézzel alaposan összegyúrjuk.
Egy
lágy, de nem folyós masszát kapunk, amit vizes kézzel könnyen tudunk formázni:
diónyi nagyságú gombócokat gyúrunk, és lelapítgatva kekszeket készítünk, vagy kinyújtjuk sütőpapír között és kis
négyzeteket vágunk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe pakoljuk őket.
175
Celsius – fokra előmelegített sütőben, alul – felül sütési módot használva 15
perc alatt készre sütjük.
Reggelire vagy vacsorára
proteinbe áztatva fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése