Bemutatom nektek új kedvencemet a NoCarb tarhonyát!
Na, ez, amiről nem lehet szavakban leírni. Bármennyire is kéri tőlem a NoCarb, hogy mondjam el véleményem erről az új formáról.
Képtelen vagyok! Egyébként teliszájjal nem beszélünk! Hmmmmm, nyammm és csak ez az a két “szó”, amit ismételni tudok! Csak ilyet kérek mindenhez! …
A nullás tésztából is nagy kedvencem volt a rizs forma, de vajon az 1,3CH NoCarb Noodle tészták közül is ez lesz a kedvencem? Kiderül, hamarosan, mert még egy forma tesztelésre vár. Meglátjuk legyőzi-e a tarhonyát.
Az új NoCarb Noodle tésztaformák tesztelése során a tarhonyát próbáltam.
Kétfelé osztottam a zacskót. Az egyik felét hagyományosan zöldséges tarhonyás húsként kóstoltam. Ezt nagyon gyorsan bekanalaztam, annyiradeannyirafinom!
Alsó fehér réteg:
Középre jött a NoCarb Noodle 1,3CH rizs vagy tarhonya, még nem is tudom mi a “hivatalos” neve.
Felső barna réteg:
- 1 ek. mascarpone
- 1 ek. mogyoróvaj
- 1 tk. kakaópor
- 1 kk. stevia-eritrit
- 10gr tiramisu protein
A tetejét pedig kókuszreszelékkel szórtam meg.
NoCarb 1,3CH kókuszos pohárkrém
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése