2016. március 8., kedd

Avokádókrémes sajtkorong

A 3CS – cseddár, csilli, csiamag 😉 – sajtos korongokat készítettem el sokkadszorra, amikor egy olyan ötlet jött anyukámnak, hogy kenjük meg avokádó krémmel őket.


Avokádó krém: WP_20160227_11_21_37_Pro


  • 1 kisebb érett (fekete) avokádó kikapart beljese

  • 1 nagy gerezd fokhagyma összenyomva

  • 2 ek. sajtkrém (aldi cheese creme)

  • pici só, fehér bors

Az avokádót kikapargattuk és egy nagy gerezd fokhagymát nyomtunk hozzá, és az öassze többi hozzávalóval villával pépesre kell kevergetni, majd  kész kihűlt korongokat megkenjük vele.


Jajj, így még finomabb, mint a sima kekszek.


 



Avokádókrémes sajtkorong

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...