A sajtos korongok után nem tudtam megállni, hogy ne csináljam meg édes verzióban is.
Így született meg az édes vaníliás keksz, ami önmagában is isteni finom, de a csokis kókuszkrémmel meg már mennyei.
A keksz (28-30db kb 3-4cm átmérőjű) hozzávalói:
- 50gr kókuszolaj olvasztva
- 50gr stevia-eritrit
- pici só, vanília aroma
- 100gr NoCarb rost sütőmix
- 1 tojás
- kb. 1 – 1,5dl víz
Az egészet összegyúrjuk, két sütőpapír között kinyújtjuk és a szaggatást követően előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt kisütjük. Vigyázz, ne égesd meg! Ha kihűlt megkenegetjük a krémmel.
Krém:
- 1 zacskó NoCarb csokis puding por
- 0,5 liter kókusztej
- 50gr stevia eritrit
- 50gr kókuszreszelék
Az egészet összefőzzük, majd ha már elég sűrű, akkor levesszük a tűzről, kicsit hagyjuk kihűlni és a kekszek közé kenjük. A tetejét még megkentem kókuszzsír+kakaópor+ertitrit keverékkel és így a teljes kihűlés után fogyasztottuk. Előző nap elkészítve igazán finom!
Kókuszkrémes keksz
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése