2016. március 7., hétfő

Kókuszkrémes keksz

A sajtos korongok után nem tudtam megállni, hogy ne csináljam meg édes verzióban is.


Így született meg az édes vaníliás keksz, ami önmagában is isteni finom, de a csokis kókuszkrémmel meg már mennyei.


A keksz (28-30db kb 3-4cm átmérőjű) hozzávalói:


  • 50gr kókuszolaj olvasztva

  • 50gr stevia-eritrit

  • pici só, vanília aroma

  • 100gr NoCarb rost sütőmix

  • 1 tojás

  • kb. 1 – 1,5dl víz

WP_20160227_12_09_17_ProAz egészet összegyúrjuk, két sütőpapír között kinyújtjuk és a szaggatást követően előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt kisütjük. Vigyázz, ne égesd meg! Ha kihűlt megkenegetjük a krémmel.


Krém:


  • 1 zacskó NoCarb csokis puding por

  • 0,5 liter kókusztej

  • 50gr stevia eritrit

  • 50gr kókuszreszelék

Az egészet összefőzzük, majd ha már elég sűrű, akkor levesszük a tűzről, kicsit hagyjuk kihűlni és a kekszek közé kenjük. A tetejét még megkentem kókuszzsír+kakaópor+ertitrit keverékkel és így a teljes kihűlés után fogyasztottuk. Előző nap elkészítve igazán finom!


 



Kókuszkrémes keksz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...