2016. március 4., péntek

Goji bogyós NoCarb muffin

NoCarb MUFFIN


Hozzávalók 12 darabhoz:


  • 4 tojás

  • 200 ml víz

  • 50gr kókuszolaj

  • 25gr DW 1:4 édesítő

  • 60 gr NoCarb rost sütőmix

  • 60gr protein por vaníliás

  • egy-két evőkanál goji bogyó

  • ½ csomag dr. oetker sütőpor

  • 1 kk citromlé, vanília

A tojásokat kézi habverővel elkeverjük az olajjal, vízzel, édesítővel, sütőporral (amit megpezsegtetünk az ecettel vagy a citromlével). Hozzádolgozzuk a többi hozzávalót is. A masszát 12 formába kanalazzuk egyenletesen, majd 170-180 fokra előmelegített sütőben 28-30 perc alatt készre sütjük.


A goji bogyó csupa jó hatással van szervezetünkre, így akár a sütésen kívül csak úgy rágcsálhatod. Védi a belső szerveket, véd a daganatos betegségek ellen, erősíti az immunrendszert, magas C-vitamin tartalma van. Magas a béta-karotin tartalma. Szóval, mindenképpen fogyaszthatod naponta.



Goji bogyós NoCarb muffin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...