2016. március 5., szombat

NoCarb cheddar sajtos korongok

Egyik NoCarb bloggerünk Mojzeske is naponta süt-főz, használja a NoCarb rost sütőmixet. Nála láttam egyik nap a cheddar sajtos reggelizős kekszet, már akkor tudtam, hogy a termékbemutatóra ilyet fogok készíteni nektek.


Eredeti recept: http://mojzeske.blogspot.hu/2015/12/nocarb-cheddar-sajtos-reggelizo-keksz.html


  • 8 dkg NoCarb rost sütőmix

  • 12 dkg reszelt cheddar sajt (aldi)WP_20160226_08_37_51_Pro

  • 5 dkg liba zsír

  • 5 dkg  margarin

  • 1 evőkanál  mustár

  • 1 teáskanál himalaya só

  • 1 teáskanál chili por

  • 2 teáskanál chiamag

  • 100 ml szénsavas ásványvíz

 

3CS-nek neveztem el, mert CSiamagosCSeddársajtosCSillis.

Mindent összegyúrunk kinyújtjuk és tetszőleges formákat szaggatunk belőle. A kis kekszeket sütőpapíros tepsibe tesszük és előmelegített sütőbe 180-200 fokra 20 percre tesszük.


Annyira finom, hogy este mikor hazaértem még egy adagot kellett sütnöm.

 


NoCarb cheddar sajtos korongok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...