2016. március 15., kedd

NoCarb bagett

NoCarb bagett és a majdnem cézár saláta


Bagett hozzávalói:


100gr nocarb rostmix


2 tojás szétválasztva (fehérje külön felverve)


30gr olivaolaj (szőlőmag is jó!)


4gr szódabikarbóna


himalája só


1dl víz


1dl görög joghurt


Az egészet összegyúrjuk, formázzuk és 180 fokon 20 percig, 200 fokon 10 percig sütjük. Kész van. Lehet szeletelni, pirítani és utána kockázni a salátába.


A majdnem cézár saláta, attól majdnem, hogy nincs hozzá öntet. Én az Aldi 85%-os majonézét használom, ebből egy evőkanálnyit vettem ki és pici joghurttal kikevertem, ez lett az öntetem.


Jó étvágyat!



NoCarb bagett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...