Igen, adtam az anti-konyhatündér húgomnak egy kis rostmixet. Azt kell tudni a húgomról, hogy 3 éves korában kezdett művészi tornázni, aztán aerobicozott, majd edző volt, versenyző volt, még a régiekkel a Szentgyörgyi fiúkkal versenyzett. Aztán elvégzett még néhány felsőfokút és végül most mérlegképes könyvelő lett belőle. Imádtam ezt a mondatát, amikor profilt váltott: “Eddig minden nap azt kérdezték tőlem, hogy mit kell tennem azért, hogy kisebb legyen a fenekem, most meg azt kérdezik, hogy hogy lesz kevesebb a fizetendő adóm!”
Szóval ez az én húgom a múlthéten felhívta anyukámat, hogy hogy kell húslevest főzni… Macerásnak tartotta, de végül megcsinálta.
Vittem neki a rostmixből, hogy süssön belőle tortát. Már délben kaptam a kész tortáról a képeket, sőt annyira nem volt neki macerás, mint a húsleves, mert még a költségeit is kiszámolta.
Rostmix piskóta alaprecept, amit a csomagoláson is olvashatsz:
- 85gr rostmix (600Ft)
- 4 tojás (150Ft)
- 4 ek. olaj (50Ft, 1000Ft/1000gr)
- 1 sütőpor (100Ft)
- 150ml víz (0Ft)
- 4 ek. édesítő (100Ft, 2000Ft/1000gr)
Krém:
- 2 tábla étcsoki felolvasztva (900Ft)
- 200ml cocomas krém (300Ft)
- édesítő (100Ft)
NoCarb rostmix tesztelés
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése