Ugyanazok a hozzávalók, de két féle étel készült belőle.
Tatárbifstek vagy fasírt a mai vacsora?
Vettem, fél kiló darált marhahúst a boltban, mert itthon tatárt kértek vacsorára. Valahogy nem volt most kedvem a nyers húshoz, így inkább a fasírt mellett döntöttem.
- 0,5kg marhahús darálva
- 1 tojás
- só, bors, majoranna, pirospaprika
- stevia ketchup
- mustár
- vaj
Ez egészet jól összekevertem és a feléből 4 húspogácsát sütöttem, a másik pedig nyersen fogyasztható volt. A fasírthoz sem kell semmi más csak hús, bár a nagymamáink még mindenféle mást is tettek hozzá (én már nem is tudom az eredeti receptet).
És mit ettünk hozzá?
Hát persze, hogy NoCarb bagettet vagy NoCarb kis zsemlét.
Vacsorára
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése