2016. április 7., csütörtök

A világ legfinomabb sajttortája

Recept közkívánatra, mert már mindenki, mindenhol megosztotta, meg is csinálta…


Én így csinálom.



  • 3db tojássárgáját kézi mixerrel kikeverünk

  • 1 tk 7:1 NoCarb édesítővel

    3db tojás fehérjét kemény habbá verünk

    125gr steviás csokis felolvasztunk vízgőz felett, majd a sárgákhoz tesszük

    125gr light natúr sajtkrémet a tojássárgájához keverünk
    A kemény hab kivételével mindent összekeverünk alaposan, végül a habot belekanalazzuk és óvatosan elkeverjük.Nagy tepsibe vizet teszünk, kis tortaformába pedig mehet a massza, amit a nagy, vízzel teli tepsibe teszünk.

    170 fokon 15 percig, majd 160 fokon 15 percig, majd elzárjuk, nem nyitjuk ki a sütőt, csak elzárjuk és még 15 percig bent hagyjuk. 

    Ezután kivesszük, kiemeljük a vízből és a formában hagyjuk meghűlni. Hidegen fogyasztandó!

A NoCarb édesítő a webáruházban megrendelhető,

mindenféle mellék íz mentes, és 7szeres erősségű!

Tápértéke egy szeletnek, ha 8 felé vágjuk:

kcal: 120 kcal

fehérje: 4,7gr

szénhidát: 6 gr

zsír: 9,5gr

 Még több receptért gyere a facebook oldalra!

 



A világ legfinomabb sajttortája

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...