Miként is készül az abbahagyhatatlanul finom és végtelenül diétás sajttorta?
Alapja:
- 60gr NoCarb rost sütőmix
- 60gr laktózmentes margarin felolvasztva
- 1 kk 1:7 NoCarb édesítő
Ezt kézzel összegyúrtam, kinyújtottam és egy sütőpapíros tepsibe tettem, 200 fokon sütöttem kb. 15 percig.
Sajtos massza:
Tulajdonképpen minden maradékot elhasználtam, tehát körülbelüli adatokat fogsz kapni.
- 3 tojás – ez biztos! villával felvertem, hozzátettem
- (maradék) 200gr szarvasi ricotta
- (maradék) 60gr light trapista sajtkrém
- 80gr BBN áfonyás tejsavó por
- fél csomag NoCarb Noodle rizs tészta
- 1 tk 1:7 NoCarb édesítő
Ezeket úgy simán kanállal összekevertem és ráöntöttem a kivett alapra. A sütőt visszatettem 170 fokra, így sütöttem a tortát 15 percig.
Utána rátettem 125gr friss áfonyát, letakartam egy másik sütőpapírral, hogy ne égjen meg a teteje és 150 fokon még fél órát sütöttem. Elzártam a sütőt és kinyitottam. Fél óra pihenés után felvágtam és kb. 10 perc alatt elfogyott mind! Utólag… legközelebb többet kell csinálnom!
Áfonyás sajttorta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése