Nagyon-nagyon régóta vágyom erre. És ha most hétvége van, akkor igen, most somlóit fogunk enni.
Így készült:
- 4 kisebb tojássárgája
- 70gr NoCarb rost sütőmix
- 2 tk. NoCarb 7:1 édesítő
- 1 tk sütőpor
- langyos víz a megfelelő állag eléréséig
- 25gr Liga margarin (én ezt használom újabban) olvasztva
- 4 tojásfehérje külön habbá verve utólag a legvégén hozzákeverni.
A masszát elkészítem és a felét egy tepsibe öntöm, a másik felébe teszek még egy kis kakaóport és így lesz sötét a piskóta.
A piskótákat 20 perc alatt 170 fokon készre sütöm légkeveréses üzemmódban.
Ami közé, rá, hozzá, ide-oda megy még a pohárba
- Vaníliás NoCarb pudingport 400ml vízzel és 30gr vaníliás proteinporral megfőztem.
- Kakaós NoCarb pudingport 400ml vízzel és 30gr csokis proteinporral megfőztem.
- 2 tojásfehérjét kemény habbá vertem.
- 30gr diót összetördeltem, csak úgy kézzel nagyobb darabokra.
Csokimáz:
- 20gr Liga margarin olvasztva
- 40gr Wawel diabetikus étcsoki olvasztva simán mikróban.
Összeállítás:
Piskótát darabokra tördeltem, mehet a két féle puding vegyesen, mehet a dió, és a végén a tojásfehérje hab, no meg a csokimáz.
Szóval ez kb. 6 adagra elegendő mennyiség.
Számolás egy adagra kb.: kcal: 248.22 fehérje: 16.52 szénhidrát: 7.2 zsír: 16.59
Proteint itt rendelheted: http://www.best-body-nutrition.hu/ használd a mozduljanyu kódot 5% kedvezményt kapsz!
NoCarb termékeket itt rendelheted: http://www. szenhidratmentesteszta.hu
Proteines NoCarb somlói galuska
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése