2016. május 20., péntek

Változz Anyu! - 7. hét az a bizonyos kritikus hetes

Sziasztok!


Újabb bejelentkezés a semmivel, ugyanis ez előfordul. Nem terveztük, de jött…  A múltheti betegeskedések nem lettek jobbak, sőt.


Anitánál a gyerekek egész héten otthon, plusz még egy férj, aki szintén beteg. Azt mi tudjuk csak igazán, anyák, hogy milyen, amikor a férj beteg lesz. Hát nem leányálom, egyik sem. Csoda, hogy Anita talpon és barátjával Mr. Orrszívó Porszívóval tök jól töltötte a hetet. Az össz mozgása nagyjából ez volt. Porszívó elővesz, összerak, gyereket lefog, kiszív, másik gyereket lefog, kiszív és porszívó szétszed, elöblít, majd eltesz… Futásra sem volt igazán ideje. Az esős napok még egy jó sétálást sem tettek lehetővé, maximum a teraszon egy jó mély belélegzés, vagy inkább fellélegzés és irány újra a Porszívó Úr.  A mi babonánkban ez a hetes, a betegségek hete lesz: Anitánál két gyerek és egy felnőtt, nálam másfél felnőtt és egy gyerek. Itt az ideje összekapni magunkat!


porszívó


Hát így telt ez a hét:


Anita tollából:


A 7. hét mozgás nélkül telt. A kajálás gördülékenyen megy. Röviden ennyi. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz anyukaként betartani a saját szabályainkat, de küzdök. Lesz még tavasz, lesz még nyár és tolom tovább…a babakocsit mindenképp! Egészséget mindenkinek!


Egészség! Mitől is leszünk általában betegek? A rossz táplálkozástól 35%, aztán a dohányzástól 30%, és a maradék 35%-ban pedig a betegségek, az örökölt nyavalyák jönnek. A legnagyobb részt a helytelen táplálkozás adja. El kéne gondolkodni ezen. Én már tudom, vannak időszakok, amikor én is elhagyom magam, amikor nem érdekel, amikor bizony megeszem azt is, amit nem kéne, ennek igen többször okai vannak. (zárójelben: sajnos családi okok miatt ez az elmúlt 3 hónap is nagyrészt így telt, igyekszem most már fejben helyre állni). Ilyenkor betegeskedem is. Most is, és a múlt héten is gyengélkedtem. Edzeni nem sok erőm volt. Azért tartom fontosnak ezeket a negatívabb dolgokat is leírni, hogy ne érezzétek azt, hogy én a 365 napból 366-on tökéletesen eszem és edzem is. Nem vagyok robot, nem vagyok versenyző (egyébként ők még nutellát  vagy lángost is esznek, én azt azért nem!), egy ugyanolyan ember vagyok, mint te, csak másképp gondolkodom!


Szóval szedd össze magad és építs fel egy váratTervezd meg, hogy szeretnéd, hogy kinézzen, reális célt tűzz ki, ne olyat, amire azt mondod majd nap, mint nap, hogy olyan úgy sem lesz a várad! Olyan kell, amire tudod hogy adott a lehetőség! Amihez csak te kellesz majd.


Változz! Változz azért, hogy el tudd kezdeni! Változtass a sorrenden, a fontossági sorrenden, iktasd be az ÉN IDŐMet, színezd a naptáradban, írd be a telefonodba, és a többi programok eköré építsd fel! Változtass azon a fontossági sorrenden, hogy igen, nekem fontos, hogy a hajam meg legyen fésülve, ha a baba sír, kibír még másfél percet (se) hogy én fésülködjek, és azt mondhassam, igen, most tetszem magamnak. peti a pulton


Használd ki az ő alvás idejét egy arcpakolásra, ami 20 perces! Naná, közben gondolkodj! Tedd fel magadnak a kérdéseidet, és válaszolj rá! Mit, miért teszel? Jól teszed-e? Jó irányba haladsz? Mi lesz a következménye? Élj pozitívan! És hallgass olyan zenét, ami feltölt. Szuper jó 20 perced volt!


Vezess étkezési naplót, válogasd meg mit eszel! Egyél elegendő ételt! Ne hagyatkozz a turmixokra és a Glamour -diétákra! Tudatos és egészséges táplálkozás az alapja! Remélem nem kiabálom el, de nézd meg Antitát, aki konkrétan két hete főnővérként él a beteg családja mellett és nincs semmi baja! A Best Body Nutrition Multivitaminját szedi és C-vitamint. Nem mondható, hogy marokszám tömi magába a bogyókat, és mégis talpon, alig várja a jövő heti edzéseket! Valószínűleg a lelki egyensúly és a helyes táplálkozás lehet a titka!


13254263_263710617312029_5955835753034506555_nHogyan tovább?

Anita kedden és csütörtökön jön hozzám súlyzózni, ezen kívül még két babakocsis kocogást is beilleszt a programjába a jövő hétre. Étkezés továbbra is 1700 kcal maximum (1500 kcal-val jól lakik), szénhidrát ingázással. Következő fotózás és mérlegelés május végén, addig reméljünk mindenki jó egészségnek örvend.






A NoCarb termékekről itt olvashatsz többet, és rendelhetsz ezen az oldalon.


A vitaminokat, a finom edzés során iható low carb szörpöt, a proteint pedig a BEST BODY NUTRITION biztosítja Anita számára. A szörp magas vitamin és ásványi anyagtartalommal a low carb drink. A proteineket itt tudod válogatni. A Best Body Nutrition 5% kedvezményt biztosít neked, ha tőlük rendelve a mozduljanyu kuponkódot használod.


Anita oldalán követheted naponta az eseményeket.


Ha szeretnéd kipróbálni gyilok-edzéseimet, akkor a VIDFit Sportcentrum oldalán kövesd az órarendet, szerda reggel popsi kerekítés mindig 8.00 órától. A zsírfaló TABATA pedig változó időpontokban.






Változz Anyu! - 7. hét az a bizonyos kritikus hetes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...