2016. június 14., kedd

Édes Élet

Nagyon jól tudjátok rólam, hogy mennyire vagyok édesség függő, vagy édesíz függő! Nagyon! Szeretem az édességet, pedig nagyon jól tudom, hogy minden tulajdonságomat feltérképezve, nekem az édesség, az édesíz az ellenségem!


karfiolos palacsintaAkár, hogy is vesszük, tutti hogy hízok a cukor- és lisztmentes édességektől is. Sütöttem főztem, az elmúlt időszakban nagyon sok finom sütit, édes pudingot, pohárkrémet, csokikat minden finomságot, DE minden édes volt!


Azt is éreztem, hogy ha belekezdek a cukormentes édesség evésébe, akkor nem tudom abba hagyni és ugyanúgy viselkedem, mintha rendes cukros ételt ennék, mint a tokaji aszú etette magát a történet.  Így úgy döntöttem, hogy abbahagyom, leállok! Mindennel, ami édesízt ad.


Először ki akartam írni az oldalra, de nem voltam elég bátor, nem bíztam magamban. Azonban, miután látom az eredményt, úgy gondolom meg kell osszam veletek a tervet is és a valóságot is.


A napi menümben továbbra is megmaradtam, az általam jónak tartott szénhidrát hintáztatásban, mely szerint  figyelembevéve az edzéseimet 100grammos szénhidrátos napokat 30grammos szénhidrátos napokat és nulla grammos szénhidrátos napokat tettem egymás mellé. WP_20160612_12_56_02_ProA szénhidrátomat rizsből, puffasztott rizsből és színes zöldségekből fedeztem. Az alacsonyabb napon sok zöld párolt zöldséget ettem (spenót, brokkoli, spárga, zöldhüvelyű zöldbab) a nullás napon pedig maradt a jégsaláta és a kígyóuborka, natúr husi, tojásfehérje, a NoCarb Noodle tészták husival, szósszal, NoCarb Rost sütőmixből készült pizza, lepény, pogácsa, magos muffin. Nem vonom meg magamtól a zsírt, használok kókuszolajat, lenmagolajat, olivaolajat, tojássárgáját, mozarellát, pulyka, csirke, hal husikat és sok-sok zöldséget!


Ja, igen, a protein, ebből megmaradt az edzés utáni protein fogyasztás vanília ízben, ez volt az egyetlen édes íz, amit megtartottam. A kávé és a tea édesítő nélkül ment.


WP_20160601_15_46_06_ProNem szedtem zsírégetőt!


Az edzéseim továbbra is 5 súlyzós edzés és 3 tabata edzés hetente. Szerintem ez is nagyon jót tett. Nem szeretek kardiózni, ha mégis, akkor azt is intervall csinálom, mert nem szeretem, unalmas!WP_20160525_09_49_04_Pro


Az egészet elkezdtem május 24-én, azóta 3 hét telt el. És nézd meg az eredményt!


Három hét édesíz mentesen, szénhidrát hintáztatással, 3 extra zsírégető tabatával és 5 súlyzós edzéssel. Köszönöm, hogy betartottam, nem hagyom abba, megyek tovább. Még a tükörben nem azt látom, amit szeretnék, de menni fog, mert még lesz jobb is.


Ami ebben nagy segítségemre van, a NoCarbNoodle tészták, mert ezekből tudok igazán finom ízes tészta helyettesítő tésztákat készíteni.


Receptek például:


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/01/11/wellness-ragus-nocarb-teszta/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/01/06/porkolt-nocarb-tesztaval-dietasan/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/05/29/legdietasabb-magos-pogacsa/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/03/06/nocarb-cheddar-sajtos-korongok/


 


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/05/26/variaciok-csirkere-brokkolis/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/05/25/variaciok-csirkere-olaszos/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2015/11/28/variaciok-pizzara/


Az edzésről:


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/04/29/zsiregeto-zona/


Az étkezésről:


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/04/14/laposhas/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/06/01/kockahas-etrend/


http://mozduljanyu.hu/index.php/2016/05/17/szalkasitas-anyu-modra/


Segítsek megtalálni a megfelelő étrendet számodra? Akkor keress meg itt!



Édes Élet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...