Levendula szezon kellő közepén mi is lehetne a legnagyobb sláger a neten most, mint a diétás, null szénhidrátos levendula-torta. Ehhez én a NoCarb Noodle termékeit használtam fel.
- 35g kókuszreszelék
- 20g chiamag
- 15g NoCarb daramix
- 5g NoCarb 7x édesítő
- 200ml meleg víz
A hozzávalókat a melegvízzel leöntöttem, összekevertem és egy kibélelt 18cm-es tortaforma aljába öntöttem, elsimítottam és hagytam kihűlni.
Középső réteg:
- 200g spar erdei gyümölcs mirelit (persze lehet vegyesen friss is)
- 7g NoCarb konjak liszt
- 1,5dl víz
- édesítés gyümölcsfüggő, én nem tettem bele
A mirelit vagy friss gyümölcsöt felmelegítettem villával kicsit összenyomkodtam, hozzákevertem a konjak lisztet és felöntöttem vízzel. Ez a masszát a kókuszos alapra simítottam és mehet vissza a hütőbe.
- 1 csomag NoCarb vaníliás pudingpor
- 4dl víz
- 25gr BBN Premium Pro vaníliás protein por
- 7g NoCarb 7x édesítő
A hozzávalókat összefőztem és a félig hagytam kihűlni, majd a gyümölcsös rétegre kanalaztam. A tetejét levendula virágokkal díszítettem.
A hozzávalókat itt tudod megrendelni:
NoCarb termékek: www.szenhidratmentesteszta.hu
Protein és vitaminok: www.best-body-nutrition.hu 5% kedvezményért használd a mozduljanyu kuponkódot!
Levendula torta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése