2016. augusztus 11., csütörtök

Farm ahol élünk Walden Farms

Nekem kell, mert én édesszájú vagyok, kell mert nehezen tudok lemondani az édes ízekről, kell mert imádok enni. DE ha már eszem, és ha már édességet eszem, akkor tudjam azt, hogy mennyi cukor, mennyi zsír, mennyi kalória van benne, mert nekem ez a fontos!


Van egy farm, úgy hívják, hogy Walden Farms 🙂zabkása szirup


Szóval a Walden Farms termékei pont ezeknek az igényeknek felelnek meg. Alacsony kalóriás, alacsony zsír és/vagy alacsony szénhidrátos étkezésnél megváltás az, ha van egy kis szirup a fehérje palacsintán, vagy egy kis szósz a brokkolis csirkén. Ezzel egyetértesz te is?!


A reggeli zabkása felturbózható egy kis sziruppal, mert már a fahéj unalmas.


PhototasticCollage-2016-08-11-14-28-26Amikor már kezd unalmas lenni a jégsaláta csirkével… persze turbózhatnám házi majonézzel, ami full olaj és tojássárgája, tehát zsír, nem rossz zsír, nem erről van szó, hanem a kalóriáról, amit beviszünk vele. Van, aki számolja, neki fontos, nekem is, én is számolom. Azok, akik nem számolják, és előszeretettel fogyasztják a zsírt a fehérje mellé, azok más típusok. Nem kell mindenkinek elfogadnia ezt az elméletet. Szóval lehet házi majonéz is a salátán, de ha a Walden Farms öntetet használod, akkor biztos nem lépsz túl a zsíroddal, vagy a kalóriáddal egy pici finom íz miatt.


Amikor már a puffasztott rizs önmagában semmilyen ízű, akkor jöhet a Walden Farms dzsemje, ami szintén kalóriamentes, szénhidrátmentes, cukormentes, de jó ízű, és a puffasztott rizs is simábban megy le.


Tehát ezeket a termékeket mindenképpen ízesítésnek, színesítésnek használd az étrendedben, ne pedig étkezés helyettesítésére. Sajnos nem olcsó, de a szépségért nem csak szenvedni kell, de fizetni is.


Ha kedvet kaptál a Walden Farms termékekhez, akkor itt nézd meg őket: http://goo.gl/TZNj4A


 


 Farm ahol élünk Walden Farms

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...