2016. augusztus 15., hétfő

Megéri? Motiváció!


Immáron ötödik éve élek így! Mindennap!

Te miért nem? mozduljanyu

Nincs rá időd?



Nincs rá pénzed?



Nincs hozzá kedved?



Téged mi akadályoz meg, hogy el kezdd?



Tudod, hogy a legtöbb betegséget a rossz táplálkozás okozza? Nem a dohányzás, nem az alkohol! A rossz táplálkozás!


A rossz táplálkozástól lesznek depressziósak, stresszesek, kedvtelenek, betegek, elhízottak, kórosan soványak az emberek, emiatt jön majd a sok gyógyszer. A gyógyszerekre nem sajnálod majd a kiadásokat, mert azt hiszed az megment! Nem igaz!


BBN azért eszelUgyanúgy élsz tovább, mint eddig, ugyanazt veszed meg a boltban, csak még a patikába is beugrassz egy pár táplálékkiegészítőért 😉 Miért? Mert az emberek gyengék, lesz@rják! Mert a többség úgy gondolja, most élek, egyszer élek, igenis megeszem, megteszem és nem állok fel, mert pihenek, ma már dolgoztam eleget! Ebből lesz a gond, a betegség! Egyszer élsz! Igen, de milyen minőségben? Hogy akarsz megöregedni? Mindegy? Nem mindegy! A gyerekeidnek, az unokáidnak milyen szülője, nagyszülője leszel? Egy gond leszel nekik? Vagy egy erős fitt-mami leszel, akire lehet számítani, aki ott van, amikor kell, akivel el lehet menni kirándulni, aki benne lesz nyáron egy közös strandolásban az unokákkal. Neked ilyen a nagymamád? Neked ilyen az anyukád? A gyerekeid nagyija milyen? Elviszi őket nyaralni és sétál velük, kirándul velük? Előzd meg, legyél te ilyen! Élvezd a minőségi életet! Ne csak az életet élvezd, a minőséget élvezd!

 



Vásárolj már most másképp, étkezz most másképp, előzd meg a betegséget, állítsd meg a cukorbetegséget, értedmutass példát a gyerekeidnek. Most mit gondolsz? Megéri váltani? IGEN megéri váltani! Húzz le a listáról sok-sok dolgot, ami felesleges, aminek nincs értelme, ami nem támogatja az egészségedet… Nézzük, máris van hely a bevásárlókosárban! Juhéjj! Akkor nézzük mit pakoljunk bele?

Hol kezdjük a konyhatakarítást? Lisztek, cukrok és amik ezeket tartalmazzák biztos, hogy kuka!

Napraforgóolaj kuka!


Helyette: Rostban gazdag ételek, zöldségek, akár mirelit, sovány húsok, akár darálva is! Olivaolaj és kókuszolaj. Magok sótlanul, dió, mandula, mogyoró, mák, chia, kókusz. Sómentes vegeta, himalája só. Teljeskiörlésű durum tészták, jázmin és basmati rizs, köles, quinoa, (GM) zabpehely.  Lisztek: durum liszt, rizsliszt, zabliszt. Idővel rá fogsz jönni, hogy mire van otthon szükséged. Natúr joghurt, sovány túró, cottage cheese, kefír, tojás. Erdei gyümölcsök, idény gyümölcsök. Sok-sok nyers zöldség. Felvágottak? Olvasd el mi van benne!!! Létezik jó fajta felvágott, azt vedd, ami glutén-, laktóz-, és szójamentes. Ezeket általában az ALDIban szoktam megvenni. Ott a laktóz- és gluténmentes dolgok nagyon jók. DSC_3086



Segítsek? ITT jelentkezz!

Sikersztorik, akik már elkezdték.


logo3

KLIKK, amit itt vásárolsz biztos belefér a diétádba!



bestbody

KLIKK a vitaminokért és a proteinért! 5% kedvezmény a MOZDULJANYU kóddal!




Megéri? Motiváció!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...