2016. augusztus 25., csütörtök

Trükkös fogyás

 


Cselezd ki a felesleges kalóriákat!


RÁGÓZZ! Az étkezés utáni cukormentes rágógumi, vagy fogmosás megváltoztatja a szád ph értékét és nem fogsz tovább étkezni, nem kívánod az étkezés utáni édességet. Nekem ez nagyon beválik. Bevallom, hogy 15 éve amikor még dohányoztam, akkor a cigiről leszokásban is ez a rágó és a fogmosás segített. Amellett, hogy szuper trükk a diétában, még a fogaidat ápolod vele.


rágózz


PAKOLJ A SPEJZBA! A rágcsákat – ha már megvetted – tartsd távol a konyhától, tedd a spejzba, a garázsba, vagy a szekrény felső részébe, ahol nem éred el! Igen, valóban! Nálunk is van itthon chips és ropi. Nutella már nincs, ezt már hónapok óta nem vettem, és láss csodát, megvannak nélküle. Van helyette házi cukormentes gyümölcslekvár, és lehet enni vajas kalácsot! Szóval a chipsek világa… Nehéz, főleg, ha jön a hétvégi családi film nézés, akkor vége! Pakolj be a spejzba és hagyd ott, elég a hétvégén a bűnözés. Azonban a legjobb, ha te, aki célt tűztél ki magadnak, maradsz a nyers zöldség-ropinál.


No-chips


LISTA! Várásolj lista szerint és ne menj soha éhesen vásárolni! Még jobb, ha otthon a géped előtt ülve webáruházokból rendelsz. Ez már ma normális. Fogadni mernék, hogy sok minden más terméket is interneten, webshopokban vásárolsz, az élelmiszert is sokkal jobb így rendelni. Természetesen itt nem a hűtött és fagyasztott árukra gondolok 🙂 Bár a FittMarketShop ezt is megoldja neked, amennyiben Budapestre kéred a kiszállítást.


bevasarlolista


 


TEDD EL A HELYÉRE! Ne hagyd elöl a konyhapulton az ételmaradékokat, se a gabonapelyheket. A gyerekek hajlamosak minden maradékot elöl hagyni és erre mi anyák simán ráugrunk, megfeledkezve a célunkról. Az utolsó falatokat hamm bekapjuk, majd jön a lelkifurdalás, hogy jajj, mennyire nem kellett volna. Tedd el! Dobozold, rakd el a következő étkezésre, pakold a helyére, ha már kiszolgáltad a családot.


logo3

Én itt vásárolok be nagyon sok élelmiszert!




Trükkös fogyás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...