2016. szeptember 20., kedd

Gumicukor, amit megehetsz

A NoCarb Noodle létrehozta a legdiétásabb, mindenmentes gumicukrot.


Szuper, első gondolatom az volt, hogy ha semmi nincs benne, akkor minek egyem meg? Így hát gondoskodtam róla, hogy ne így legyen. Az eredeti leírás szerint: wp_20160920_12_39_53_pro


  • 8-9 gramm NoCarb gumicukor por

  • 400ml víz, vagy szörp, vagy gyümölcslé

  • pici aszkorbinsav

Össze kell keverni és formákba öntögetni, majd hideg helyen hűteni. Egy óra múlva már ki is lehet pattingatni a szilikonformából és nem ragad, nem folyik, dobozban gyönyörűen el van, és ha ebéd után egy pici édesízre vágysz, akkor ebből be is kaphatsz egyet.


Szóval én annyit változtattam rajta, hogy a 400ml szörpi téma 400ml víz és 10g YeNutrition Glutaminkomplex volt. A kis wp_20160920_18_28_58_pro1gumicukrok görögdinnye ízű lett.  Igen, kicsit gáz, hogy a színe tök olyan, mint a csirkemell nyersen, de hidd el nagyon finom. Majd legközelebb igyekszem szép színűt készíteni.


A NoCarb termékeit, valamint további gluténmentes, paleo, cukormentes finomságokat itt tudsz vásárolni: FITTMARKETSHOP


A YeNutrition proteineket és aminosavakat pedig 15% kedvezménnyel a webshopban megveheted! Rendelésednél ne felejtsd el a mozduljanyu kuponkódot beírni!



Gumicukor, amit megehetsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...