2016. október 24., hétfő

Divatdiéták vs. Mozduljanyu

Találtam megint egy megerősítő cikket! Ez a cikk miben erősít meg engem? Nem, nem bicepszben, és nem is a combomon, hanem abban, hogy jó, amit csinálok, amit csináltok ti is.


Eredeti cikk itt olvasható.


A cikk felsorolja a “zsírdús diéták” hátrányait, felsorolja a “fehérje diéták” hátrányait, felsorolja a “szénhidrátdús diéták” hátrányait, majd felsorolja a “gyümölcsdiéták és ivókúrák” hátrányait, aztán az “alacsony kalóriatartalmú” diéták hátrányait is.


Az a kérdés azért felmerült bennem, hogy miért ad végülis a cikk végén egy olyan diétát, ami szerintem akkor jó?


Mindegy is!


A lényeg az, hogy akkor szerintem a szénhidrát-fehérje-zsír arányok napi szinten történő változtatása mindenképpen hasznos, mert így sem zsírdús, sem fehérjedús, sem szénhidrátdús étkezést nem követünk. Az élelmiszerek, amiket megehetünk, változatosak. Nincs cukor, nincs finomított liszt, olaj, tartósítószer, alacsony a gluténtartalom és laktóztartalom. Ez nem paleo, ez nem ketogén, ez nem ápdét. Nincsenek nagyon kemény korlátok, nincsenek megvonási tünetek, nincs agyi leállás, és nincs magas koleszterin sem, szerencsére. Ez egy élhető életmód, amit be lehet tartani.


Hol találod a Mozdulj Anyu diétát? >>> ITT <<<


Hol találod a Mozdulj Anyu Facebook oldalát? >>> ITT <<<


Hol találod a többi anyukát, akik már így étkeznek? >>>ITT<<<


Hol találkozhatsz velem személyesen, ahol erről fogunk beszélni? >>>ITT<<<



Divatdiéták vs. Mozduljanyu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...