2017. január 24., kedd

Miért nem tudunk a hasunkról lefogyni?

 


Túl kevés zsírt fogyasztasz!


Még diéta mellett is fontos figyelni arra, hogy rendszeresen fogyasszunk egészséges, telítetlen zsírokban gazdag ételeket. A kókuszolaj, az MCT olaj, az olajos magok, avokádó beépítése az étrendbe segíti a hasi zsírpárnák csökkentését. Természetesen mindezt alacsony, minimálisra csökkentett szénhidrát bevitel mellett. zsír


Mosolyogj!


Kutatások kimutatták, a depresszív tünetekben szenvedő nők hajlamosabbak arra, hogy extra zsírpárnákat halmozzanak fel hastájékon. Nekik különösen fontos a rendszeres sport, amely a kedélyállapotot is javítja, és a zsírégetésben is segít. Mindenképpen járj el kikapcsolódni, és mozogni, ez olyan hormonokat szabadít fel a testedben, mely megmosolyogtat. Én ezt úgy szoktam mondani, hogy  a mozgás termeli a Magne B6-ot.




Feldolgozott vagy félkész termékek


Egyél kevesebb olyasmit, amit dobozostól kell a mikróba tenni és csak felmelegíteni. Készíts otthoni főzésmagadnak ételeket, de ha erre nincs lehetőséged, akkor mindenképpen fogyasszunk hozzá extra adag zöldköretet, mert ezek az ételek tápanyagokban, rostokban szegények, így rövidebb időre telítenek el a frissen készülteknél. Készíts szénhidrátmentes, rostban gazdag ételeket a NoCarb Noodle segítségével. 


 


box-full">

Magnéziumhiány



Együnk rendszeresen magnézium vitamint, B- vitamin komplexet és olyan élelmiszereket, melyek magnéziumban gazdagok. A magnézium számos betegséget előz meg, segít a zsírokat energiává alakítani. Ilyenek például az olajos magvak. Naponta egy maréknyi olajos mag uzsonnára elegendő energiát biztosít a vacsoráig, akár hazafelé az autóban is meg tudod enni. Vitaminokat itt tudsz beszerezni: BestBodyNutrition 5% kedvezmény, ha a MOZDULJANYU kódot használod! 


 


Túl sok vörös húszsirfalo_dieta-02


Heti egy alkalommal fogyasszunk csak vörös húsokat. A hét többi napján részesítsük előnyben a halakat és a fehér húsokat. A lazac különösen jó,  mert így több egészséges zsírt tudunk a szervezetünkbe juttatni.


 


 



Alkohol


Aki szeretne hasról fogyni, annak érdemes ritkábban és kisebb mennyiségű alkoholt inni. Válasszunk egészségesebb, vízzel hígított italokat, például fröccsöt, abból is igyunk kevesebbet, és kerüljük az égetett szeszeket. Én egyébként abszolút alkohol ellenes vagyok, felesleges kalóriákat cukrokat viszünk be a szervezetünkbe. Heti egyszer, egy pohár bor bőven elég!  


 


Relax


Kutatások szerint a rendszeres meditáció és jóga bizonyítottan segít a hasi fogyásban, különösen a klimax előtt álló nők esetében. Adj magadnak naponta 10-20 percet arra, hogy kicsit magadban gondolkodj, meditálj, olvass, zenét hallgass.


tabata 4gyak_2


HIIT jellegű mozgás hiánya


Ha sportolunk, ügyeljünk arra, hogy rendszeresen végezzünk magas intenzitású, vagy intervall jellegű edzéseket, ne csak a monoton kardió edzéseket hajtsuk végre, az nem elég. Edzéseinkre itt tudsz bejelentkezni, bekapcsolódni. ZSÍRFALÓ órák Sacival



 


 


 


A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!

 

A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!

A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!

 



Miért nem tudunk a hasunkról lefogyni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...