2017. április 12., szerda

Norbi tojása vs. NoCarb húsvéti tojás

Hozzájutottam Update Norbi féle ajándék húsvéti tojásához, amit húsvét hetében osztogat ingyen az update ebédje mellé.


Leírom, hogy mit tartalmaz:


Update húsvéti keksztojás, mellyel ízekben gazdag húsvétot kíván nekünk! Az összetevők, mert gondolom, csak ezektől lesz nekünk ízekben gazdag a húsvétunk:


WP_20170412_11_50_26_Pro[1]sütőmargarin, növényi olajok és zsírok (pálma, kókusz, repce, napraforgó) ivóvíz, teljesmértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz, étkezési só, emulgeáló szer, zsírsavak mono- és digliceridjei, szójalecitin), tartósítószer: kálium szorbát, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (béta-karotin), teljes tojáslé, szójaliszt, búzaglutén, kókuszreszelék, búzaliszt, kukoricaliszt, polidextróz, édesítőszer, eritrit, szukralóz, steviol-glikozidok, búzadextrin, sütőpor, (térfogatnövelőszer: nátrium, hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizálószer: dinátrium-difosztát) étkezési só, citromhéj, aromák, természetes színezék (cékla koncentrátum).


1 darab tápértéke: 53 kcal, zsír 3,6g, szénhidrát 3,4g,  fehérje: 2,5g


 


Ezen úgy felhúztam magam, hogy meg kellett csinálnom a Norbi szerinti világújdonságból, azaz a az általunk már évek óta használt NoCarb Rost Sütőmixből is.


Szóval az én receptem:  WP_20170412_12_16_20_Pro[1]


  • 100g NoCarb rost sütőmix

  • 50g Cocomas krém

  • 2 tojás

  • 50g olvasztott kókuszzsír

  • 50g eritrit

  • vanília kikapart belseje

Ebből az adagból 20 darab tojás készült. A tetejükre mintát rajzoltam, és tojással kentem meg. 170 fokon 20 perc alatt megsültek. Tápértékek: 1db 39kcal, zsír: 3,9g, szénhidrát: 0g, fehérje: 1g. Fehérje értékét növelheted protein porral, ekkor csak 80g NoCarb mixet tegyél és 30g protein port, ha még több protein kell, akkor 60g NoCarb rostmixhez 60g protein por. Én a whey 80-at javaslom, azzal jó sütni.


Az általam készített tojás összetevői: NoCarb rost sütőmix összetevőit: Vízben oldódó és vízben nem oldódó gluténmentes rostokból: cellulóz, útifűmaghéj, konjac liszt, agar-agar, pektin, szentjánoskenyér-liszt. Cocomas összetevői: kókuszkrém, víz, xantán gumi. Tojás sárgája és fehérje. Édesítőszer: eritrit. Vanília rúd belseje.


WP_20170412_12_16_49_Pro[1]


Kedves Norbi! Jobb lett volna, ha inkább nem osztogatod a tojásodat! A színe, a formája és az összetevői elolvasása után sem érezzük úgy, hogy ezt nekünk meg kell enni! Köszönjük szépen, remélem karácsonykor nem küldesz mézeskalácsot, mert gondolom az is hasonló kategória! Nem azzal van a baj, amit létrehozott, ne értsétek félre! Tényleg szuper, amit csinálnak! Semmi bajom nincs vele! Csak kicsit sok a glutén, kicsit sok a szója, kicsit sok a koppintás… És ez a tojás annyira undi! Ha már Norbi és ha már Update termék, akkor legalább nézzen már ki valahogy. Soha nem fikáztam Norbi egyik termékét sem, svan, hogy bemegyek a boltjába és vásárolok is, de ez a tojás…. ez nagyon gáz lett!


WP_20170412_12_26_01_Pro[1]


Én pedig minden kedves olvasómnak kívánok élményekben, boldogságban, sonkában, tojásban gazdag húsvéti ünnepeket!


Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassák!


Szeretnéd, hogy segítsek? Online vagy személyes személyre szabott étrend és életmódtanácsadás!


A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!

 A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!

A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!

A Fittmarket-Shopba kérlek itt regisztrálj, nézz körül és vásárolj kedvedre NoCarb termékeket, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, paleo élelmiszereket!

 


 


 


 



Norbi tojása vs. NoCarb húsvéti tojás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...