Hozzávalók:
- 250g Szafi free világos piskóta lisztkeverék
- 40g friss citrom leve (az üveges nem jó!)
- 60g eritrit-stevia keveréke
- 220g szobahőmérsékletű víz
- 30g karob por
- 10g NoCarb sütőpor
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk elektromos habverővel. 18cm-es tortaformát használtam, ezt kibéleltem sütőpapírral és kb. 30 perc alatt (tűpróba) készre sütöttem.
Ez alatt a krémet készítettem el:
- 1/2 csomag NoCarb vaníliás pudingpor
- 1 csomag Szafi tejbegríz ízű kókuszos alappor
- 50g eritrit-stevia
- 3 dl kókusztej
- 2 dl víz
A pudingport, a kókuszos alapporral összekevertem és az édesítővel, majd a folyadékkal sűrűre főztem.
A piskótát és a krémet is hagytam kihűlni.
A piskótát három részre vágtam, megkentem a krémmel.
Tetejére a csokimáz:
- Cavalier steviás étcsokoládé felolvasztva
- kókuszolaj
- karobpor
- stevia-eritrit
A kevéske maradék krémből lehet rá díszítést habzsákkal csinálni.
Szeretnéd, hogy segítsek? Online vagy személyes személyre szabott étrend és életmódtanácsadás!
Szafi Free csokoládé torta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése